Selak: MUP jedan od najvažnijih stubova nezavisnosti Republike Srpske

SRNA
Selak: MUP jedan od najvažnijih stubova nezavisnosti Republike Srpske

BANjALUKA - Lider Socijalističke partije Srpske /SPS/ Goran Selak u čestitki pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske povodom krsne slave Svetog arhangela Mihaila istakao je da je to ministarstvo jedan je od najvažnijih stubova državnosti Republike Srpske.

"MUP, koji je odgovoran za javni red i mir, sigurnost građana, te provođenje ustavnog poretka, jedan je od najvažnijih stubova državnosti Republike Srpske. Pripadnici MUP-a svoje živote konstantno izlažu opasnosti radi obezbjeđivanja javne bezbjednosti i redovnog funkcionisanja institucija, stoga zaslužuju zahvalnost građana", naglasio je Selak.

On je svim funkcionerima i pripadnicima MUP-a uputio najiskrenije čestitke povoodm krsne slave Svetog arhangela Mihaila.

"Sa posebnim pijetetom danas se sjećamo svih pripadnika MUP-a koji su svoje živote položili za Republiku Srpsku u ratnom, ali i poratnom vremenu", dodao je Selak.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obilježiće danas na centralnoj svečanosti u Banjaluci krsnu slavu Svetog arhangela Mihaila u prisustvu najviših zvaničnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana