Selak: Imamo najbolji tim

V. K.
Selak: Imamo najbolji tim

Banjaluka - Vrh SP-a definitivno je utvrdio kandidatske liste za Narodnu skupštinu i Predstavnički dom Parlamenta BiH, a iz stranke ističu da su pozicije date ljudima za koje su uvjereni da će ostvariti dobar rezultat.

Kandidatske liste razmatrao je nedavno Glavni odbor SP-a, ali je zbog određenih pozicija odlučeno da bude obavljeno dodatno usaglašavanje.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici tri, koja obuhvata banjalučku regiju, je predsjednik Gradskog odbora Banjaluka Goran Selak, a slijede ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Milenko Savanović, narodni poslanik Zdenka Gojković i potpredsjednik banjalučke Skupštine Milan Milaković.

Na listi su i Aleksandar Plazinić, Slavica Milikić, Dejan Kurtinović, Velibor Stanić, Dragana Ristić, Darinka Pejić, Mira Galić, Miro Jurišić, Andrea Dorić, Radenko Đurica, Davor Strika, Danijela Batar i Slobodan Župljanin.

- Izabrali smo najbolji tim od kojeg se s pravom očekuju najbolji rezultati socijalista do sada u ovoj izbornoj jedinici. Lista je spoj iskustva i mladosti - kaže Selak.

Kandidatsku listu za Parlament BiH iz izborne jedinice jedan predvodi potpredsjednik SP-a Živko Marjanac, a na listi su Milka Glamočić, Ranko Kolar, Milica Dvizac, Milan Torbica, Jelena Kurtinović, Predrag Tešić i Vojislav Protić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana