Selak čestitao Vidovdan: Sjećajući se slavnih vremena ostanimo složni u jačanju Srpske

GS
Selak čestitao Vidovdan: Sjećajući se slavnih vremena ostanimo složni u jačanju Srpske

JEZERO - Predsjednik Socijalističke partije Srpske (SPS) Goran Selak čestitao je bivšim vojnicima i oficirima Vojske Republike Srpske i pripadnicima Trećeg pješadijskog (Republika Srpska)  puka Oružanih snaga BiH krsnu slavu, Vidovdan, a svim građanima poželio da ostanu jedinstveni i složni, kao i da nikad ne zaborave sve heroje koji su se borili za mir i slobodu srpskog naroda.

 -Vidovdan nas podsjeća da nikad ne zaboravimo važnost naših korijena, ljubav prema otadžbini i sjećanje na istorijske trenutke koji su ujedinili cijeli jedan narod. Sjećajući se slavnih vremena, moramo ostati složni u jačanju naše Republike Srpske, gradeći njenu budućnost. Moramo imati dušu kao što su imali i oni koji su gradili našu Republiku i koji su na Vidovdan pokazali put srpskom narodu za sva vremena, vođeni snagom zajedništva, bratstva i slobode - poručio je Selak.

Selak je danas prisustvovao centralnoj proslavi krsne slave Vojske Republike Srpske i 3. pješadijskog Republika Srpska puka koja je organizovana u opštini Jezero.

Sveta arhijerejska liturgija i parastos poginulim borcima Vojske Republike Srpske služeni su u crkvi Svetog kneza Lazara u Jezeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana