Savić: Salkić se održava na političkoj sceni širenjem mržnje i negiranjem srpskih žrtava

Srna
Savić: Salkić se održava na političkoj sceni širenjem mržnje i negiranjem srpskih žrtava

BIJELjINA - Zahvaljujući Ramizu Salkiću i sličnim njemu, koji se održavaju na političkoj sceni širenjem laži i mržnje prema svemu što je srpsko, te negiranjem srpskih žrtava, stvara se ogromna netrpeljivost bošnjačkog naroda prema Srbima, istakao je savjetnik predsjednika Republike Srpske Bojan Savić.

"Laži koje stalno plasira odgovaraju samo njemu. Da ima imalo odgovornosti i da je ozbiljan političar nikada se ne bi doveo u situaciju da negira sve moguće izvještaje koji govore o islamskom radikalizmu. To je opasnost koja prijeti cijelom svijetu i zahtijeva da svi zajedno radimo na tom pitanju. Negiranje činjenica nanosi samo štetu Bošnjacima", rekao je Savić za Srnu reagujići na izjavu Salkića da "oni koji veličaju presuđene ratne zločince negiraju genocid, skrivaju osumnjičene i osuđene ratne zločince i na strani su ubica i terorista".

Savić je izjavio da Salkić dobro živi za razliku od mnogih Bošnjaka o kojima svakodnevno priča. "Za sve njih od većeg bi značaja bilo kada bi se Ramiz Salkić bavio pitanjima kako poboljšati život ljudi u BiH, a ne sramnim napadima i objavama protiv Srpske", naglasio je Salkić.

On je ocijenio da je permanentno odbijanje Bošnjaka da se suoče sa zločinima koji su počinili pripadnici njihovog naroda nad Srbima zastrašujuća, kao i sama činjenica da Salkić i mnogi Bošnjaci žive i dalje u 90-im godinama.

Ipak, zaključio je on, znamo o kome je riječ i koje strukture Salkić predstavlja, pa i ne čude njegovi pokušaji prikrivanja očiglednog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana