Sastanak rukovodstva SPS-a o priprema za unutarstranačke izbore

Srna
Sastanak rukovodstva SPS-a o priprema za unutarstranačke izbore

TREBINjE - Rukovodstvo Socijalističke partije Srpske /SPS/ danas je u Trebinju održalo sastanak sa predstavnicima opštinskih i gradskih odbora SPS-a iz zvorničke, Sarajevsko-romanijske regije i Hercegovine, s ciljem pripreme za unutarstranačke izbore.

Na sastanku sa stranačkim predstavnicima iz izbornih jedinica 7, 8 i 9 rukovodstvo SPS-a analiziralo je političku situaciju i pripremalo naredne aktivnosti stranke, saopšteno je iz SPS-a.

SPS je, kako se navodi, u procesu unutarpartijskih izbora i u skladu s tim rukovodstvo partije je već održalo regionalne sastanke u Banjaluci i Brodu.

"SPS prvodi izbore u svim opštinskim i gradskim odborima, a aktivizam i potencijal dokazaćemo već na narednim Lokalnim izborima", saopštili su iz SPS-a.

Današnjem sastanku pored predsjednika SPS-a Gorana Selaka, prisustvovali su i funkcioneri partije Maksim Skoko, potpredsjednik, Milan Unčanin, predsjednik Foruma mladih i Jelena Rodić, predsjednik Foruma žena.

Iz SPS-a je naglašeno da konstantno provode politike koje su u interesu naroda, a koje podrazumijevaju borbu za bolji standard i ekonomsko-socijalni status građana, kao i borbu za očuvanje integriteta i suvereniteta Republike Srpske.

"SPS će bezrezervno stajati u odbrani institucija i nadležnosti Republike Srpske, jer je to i volja naroda i simpatizera SPS-a", navedeno je iz SPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana