Rekorder po broju osvojenih mandata ipak dolazi iz Srebrenice: Po sedmi put odbornik, evo o kome se radi

Marijana Miljić Bjelovuk
Rekorder po broju osvojenih mandata ipak dolazi iz Srebrenice: Po sedmi put odbornik, evo o kome se radi

SREBRENICA - Radomir Pavlović (SNSD) na održanim lokalnim izborima osvojio je sedmi uzastopni mandat u Skupštini opštine Srebrenica.

Pavlović navodi da je još prije skoro dvije i po decenije, tačnije 2000. godine po prvi put osvojio odbornički mandat, a reizabran je 2004., 2008., 2012., 2016., 2020., ali i na posljednjim održanim izborima u nedjelju.

-  U svakom tom mandatu imao sam najviše osvojenih glasova od svih kandidata iz srpskih stranaka. Okidač za taj uspjeh je dobra organizacija, taktika i komunikacija sa narodom, odnosno svakodnevna prisutnost među stanovništvom  - kazao je „Glasu Srpske” Pavlović, koji navodi da je sve ove mandate osvojio kao član SNSD-a. 

Na pitanje da li će nakon novog osvojenog četvorogodišnjeg mandata ciljati i osmi na izborima 2028. godine, Pavlović navodi da će vidjeti.

 

- Oduvijek sam bio nosilac liste svih tih godina. Da li ću i dalje biti biran za odbornika vidjećemo. Rano je sada o tome pričati - kazao je Pavlović koji je od 2003. godine predsjednik Opštinskog odbora SNSD u Srebrenici. 

Navodi i da iza sebe ima 13 uzastopnih pobjeda na lokalnim i opštim izborima.

Odmah iza njega se nalazi i odbornik iz Čelinca, Miroslav Janković, koji je na proteklim lokalnim izborima osvojio šesti uzastopni mandat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana