Ratni vojni invalid uhapšen zbog premlaćivanja doktorice u Bratuncu

Nebojša Tomašević
Foto: Ilustracija

BRATUNAC- Ratni vojni invalid koji nema nogu M.D. iz Bratunca uhapšen je zbog sumnje da je sinoć pretukao doktoricu Doma zdravlja u Bratuncu Snežanu Stojanović, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz Policijske uprave Zvornik saopšteno je da je pomenuti uhapšen danas ne navodeći druge detalje.

- Policijski službenici Policijske stanice Bratunac  lišili su slobode lice inicijala M.D. iz Bratunca postupajući po prijavi da je navedeno lice istog dana oko 00,55 časova, nakon verbalne rasprave fizički napalo medicinsko osoblje Doma zdravlja Bratunac lice inicijala S.S. iz Bratunca-navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da je o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentovanju predmeta.

Prema našim saznanjima za sada nije odlučeno koje će krivično djelo biti stavljeno na terete M.D. i to će zavisiti od stepena povreda koje je Stojanovićeva pretrpila.

Kako nam je potvrđeno ona se trenutno nalazi na liječenju u zvorničkoj bolnici, na Odjeljenju intezivne njege.

U Bolnici su ranije naveli  da doktorica po licu ima više hematoma, da teško govori, ali se nalazi van životne opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama M.D.  je u policiji priznao da je napao i udario više puta doktoricu jer je bio revoltiran njenim ponašanjem.

-Osumnjičeni je u svojoj izjavi policiji rekao da je zbog jakih bolova došao u Hitnu pomoć i tražio od dežurne doktorice injekciju trodona. On tvrdi da mu je doktorica Stojanović na to odgovorila ”da ne liječi narkomane”. Revoltiran time što ga je nazvala narkomanom on je nasrnuo na nju i zadao joj više udaraca, što je tokom saslušanja i priznao-kaže dobro upućeni izvor ATV-a.

Povezane vijesti

Pretučena doktorica u bratunačkom Domu zdravlja

Poznato zdravstveno stanje pretučene doktorice

Doktorku narkoman pretukao bokserom

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana