Radović se povlači iz politike, vraća li mandat

GS
Foto: Dražan Pozderović

Milan Radović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, napustio je danas SDS te saopštio da se povlači iz politike.

- Napuštam stranku i politiku uopšte. Više neću biti politički aktivan što znači da mi nije namjera da prelazim u neku drugu političku organizaciju. Posvetiću se svom privatnom biznisu i porodičnim obavezama. Takođe, obzirom da sam doktor ekonomskih nauka, vjerovatno ću se angažovati i na fakultetu - rekao je za ATV Radović.

Međutim, sada već bivši zamjenik najveće opozicione stranke u Srpskoj, nije saopštio da li će se odreći poslaničkog mandata.

Podsjećamo, mediji su nedavno objavili da Radović ove godine nije prisustvovao niti na jednoj sjednici republičkog parlamenta, a u izjavi za MojuHercegovinu lider SDS-a Milan Miličević nije birao riječi kritike prema njemu.

- Razočaravajuće i degutantno je to što Radović ne dolazi na sjednice Narodne skupštine Republike Srpske. Nemam nikakav kontakt sa njim. Pokušao sam u nekoliko navrata ostvariti kontakt s njim, ali nisam uspio. To nisu uspjeli ni drugi. Ukoliko neko ne dolazi na sjednice iz mjeseca u mjesec, bilo bi moralno da barem vrati mandat. To se do sada nikada nije dogodilo - istakao je Miličević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana