Preminuo muškarac koji je izbo ženu pa skočio sa zgrade u Bijeljini

Srna, Agencije
Foto: InfoBijeljina

BIJELjINA - Četrdesetdvogodišnji muškarac preminuo je u bijeljinskoj Bolnici "Sveti Vračevi" od posljedica teških povreda, dok je žena, koja je dovezena sa njim, u teškom stanju, ali za sada stabilno, rekao je načelnik Odjeljenja za hirurške grane Milan Todorović.

Todorović je istakao da su sinoć u Bolnicu dovezeni muškarac sa teškim povredama bez svijesti i žena sa više posjekotina po šakama i jednom većom u lumbalnoj regiji.

Muškarac je imao teške povrede, a dodatno je dijagnostikom ustanovljeno da ima prelom karlice i višestruke prelome lobanje, vrata i ekstremiteta.

- Pacijent je preminuo jutros oko 4.30 časova, a pacijentkinja je i dalje u intenzivnoj njezi u teškom stanju, koje je za sada stabilno - rekao je Todorović.

U Ulici Pere Stanića u Bijeljini sinoć je, prema nezvaničnim podacima, mlađi muškarac D.S. izbo ženu, a potom skočio sa sprata zgrade.

-Policija u Bijeljini radi na utvrđivanju okolnosti u kojima je muškarac čiji su inicijali D.S. skočio sa četvrtog sprata, a mlađa žena zadobila više povreda, najvjerovatnije, nožem - saopšteno je iz  Policijske uprave Bijeljina.

Istakli su da im je sinoć oko 19 časova prijavljeno da se na balkonu stambene zgrade u Ulici Pere Stanića u Bijeljini nalazi žena sa vidnim povredama i da doziva u pomoć.

Policija je dolaskom na lice mjesta zatekla D.S. iz Bijeljine koji je skočio sa četvrtog sprata.

Oba lica su prevezena u Bolnicu “Sveti Vračevi” u Bijeljini radi ukazivanja potrebne medicinske pomoći.

Uviđaj je izvršen u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji se nije izjasnio o kvalifikaciji navedenog događaja, a policiji je naložio da preduzmu sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti.
Portal InfoBijeljina objavio je da je muškarac nakon što je izbo ženu ormarima  blokirao ulazna vrata stana da unutra ne može niko ući.

-Kroz prozor su potom ušla dva policajca i dva vatrogasca te sklonili namještaj sa ulaznih vrata, kako bi ljekari došli do povrijeđene žene - kaže izvor portala InfoBijeljina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana