Predsjednik Srpske proslavio rođendan

GS
Foto: Printscreen/Instagram

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik večeras je u krugu porodice, prijatelja i saradnika proslavio svoj 65. rođendan.

Dodik je ovim povodom na svom profilu na društvenoj mreži "Instagram“ objavio kratki video sa proslave.

Proslavi rođendana predsjednika Srpske Milorada Dodika prisustvovali su članovi njegove najuže porodice - njegova djeca Gorica i Igor kao i unici predsjednika Srpske.

Osim porodice, predsjedniku su se na slavlju pridružili i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, ministar finansija i trezora u Savjetu ministara Srđan Amidžić te mnogi drugi poslovni saradnici.

Na snimku koji je predsjednik objavio na društvenoj mreži "Instagram“ vidi se nekoliko jak emotivnih momenata sa najmlađim članovima njegove porodice ali i srdačni pozdravi sa poslovnim saradnicima.

Takođe, na snimku se vidi i poklon koji je predsjedniku Srpske povodom rođendana poslao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - aparat za kokice.

Dodik je proslavu organizovao za porodicu, prijatelje i poslovne saradnike te sa njima u dobrom raspoloženju obilježio svoj 65. rođendan.

"Podrška porodice, prijatelja i najbližih saradnika za mene je uvijek bila pokretačka snaga. Večeras sam bio njihov domaćin na proslavi rođendana. Hvala svima koji ste čestitali, a nisam stigao da vam odgovorim“, naveo je predsjednik Srpske Milorad Dodik u objavi na društvenoj mreži "Instagram“.

Podsjećamo, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rođen je 12. marta 1959. godine u Banjaluci, prenosi Atv.

Predsjedniku Srpske čestitke su danas povodom rođendan stigle od mnogobrojnih ljudi iz političkog i javnog života među kojima je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, šef Republike Tatarstan Rustam Minihanov...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana