Predsjednik nagrađuje osvajače medalja

Srna
Predsjednik nagrađuje osvajače medalja

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će svi sportisti koji su Republiku Srpsku predstavljali na sportskim igrama zemalja BRIKS-a iz sredstava predsjednika Republike dobiti po 10.000 KM, a osvajači medalja po 20.000 KM.

Tokom prijema za sportiste i delegaciju Republike Srpske koji su učestvovali na igrama zemalja BRIKS-a u Ruskoj Federaciji, Dodik je istakao da će članovi delegacije biti nagrađeni sa po 5.000 KM, a dvije sportistkinje koje su osvojile četvrta mjesta po 15.000 KM.

Čestitajući sportistima i članovima delegacije, Dodik je istakao da su svi pobjednici, jer je Republika Srpska prvi put u istoriji predstavljena na reprezentativnomm nivou.

"Nadam se da je iskustvo koje ste tamo stekli drgocjeno i pozitivno i da ste se takmičili na najvećem mogućem nivou. Ponosan sam na vas i u ime Republike Srpske vam se zahvaljujem na reprezentativnosti", rekao je Dodik obraćajići se na prijemu.

Svim sportistima i članovima delegacije Republike Srpske dodijeljene su i plakete.

Reprezentacija Republike Srpske je na sportskim igrama BRIKS-a u Kazanju od 12. do 23. juna nastupala pod svojom zastavom i obilježjima. Republiku Srpsku je uspješno predstavljalo 64 sportista

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana