Pet osoba privedeno zbog tuče u Banjaluci: Bacali flaše i razbili šajbu na kafani

N. T.
Pet osoba privedeno zbog tuče u Banjaluci: Bacali flaše i razbili šajbu na kafani

BANjALUKA - Policija u Banjaluci privela je pet mladića zbog tuče u kafani, a jedan od njih završio je u bolnici radi povreda, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Sve se desilo 3. aprila, a privedeni su R.I. L.B. D.T. S.S. i M.Z. koji je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske. Nezvanično sazanejmo da su se mladići tukli flašama i da su razbili šajbu na kafiću, te da ih je većina bila pijana.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka policiji je 3. aprila prijavljeno da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do tuče pet osoba.

- Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su zatekli M.Z. i R.I. dok su ostali učesnici napustili lice mjesta. Operativnim radom i brzom intervencijom, u blizini mjesta događaja pronađena su lica L.B. i D.T. dok je osoba S.S. kasnije pronađena. Zbog zadobijenih povreda lice M.Z. je vozilom Službe hitne medicinske pomoći Banjaluka prevezeno u UKC RS gdje mu je ukazana medicinska pomoć - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su svi akteri sprovedeni u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode.

- O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci koji je događaj kvalifikovao kao krivična djela tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Tužilac je naložio policijskim službenicima da nakon kompletiranja svih činjenica, dostave izvještaj o počinjenim krivičnim djelima u redovnoj proceduri - rekli su u policiji.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana