Pavlović: Dovornim odzivom na izbore srpski kandidati pobjeđuju u Srebrenici

Srna
Pavlović: Dovornim odzivom na izbore srpski kandidati pobjeđuju u Srebrenici

Srebrenica - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Srebrenici Radomir Pavlović pozvao je srpske birače da budu nacionalno odgovorni i izađu na izbore, čime će se obezbijediti pobjeda srpskog kandidata Mladena Grujičića za načelnika i srpske većine u Skupštini opštine, jer je na konačnom biračkom spisku za ovu opštinu ima oko 1.700 Srba više nego Bošnjaka.

Pavlović je na predizbornoj tribini SNSD-a u srebreničkom naselju Baratova pozvao prisutne da utiču na svoje članove porodice i srodnike koji ne borave stalno u Srebrenici ili su na sezonskim radovima u drugim sredinama da obavezno dođu, izađu na izbore i glasaju za kandidate ove stranke i zajedničkog srpskog kandidata za načelnika.


On je pozvao građane da 25. septembra izađu na referendum o Danu Republike i da se tako potvrdi 9. januar kao dan nastanka Republike Srpske koji se samo tog dana može obilježavati.

Pavlović je najavio povećanje srebreničkog budžeta za tri puta ukoliko srpski kandidat za načelnika pobijedi i skupštinsku većinu budu činili odbornici iz srpskih stranaka, jer će po posebnom programu za Srebrenicu ova opština ostvarivati veći procenat prihoda od ruda, šuma i mineralnih sirovina sa ovog područja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana