Otvorena knjiga žalosti povodom smrti Gorana Jerinića, sutra sahrana

SRNA
Otvorena knjiga žalosti povodom smrti Gorana Jerinića, sutra sahrana

STANARI, - U Stanarima je danas otvorena knjiga žalosti povodom smrti Gorana Jerinića, bivšeg narodnog poslanika SNSD-a u dva saziva Narodne skupštine Republike Srpske, a komemoracija će biti održana sutra, kada će biti i sahranjen.

Građani se u knjigu žalosti mogu upisati do 18.00 časova u prostorijama Opštinskog odbora SNSD-a u Stanarima.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Stanari Damir Kerić rekao je da će komemoracija biti održana sutra u 11.00 časova u prostorijama Centra za kulturu, a sahrana u 13.30 časova na groblju "Blaga Marija".

Kerić je izjavioSrni da će Jerinićeva ime ostati zlatnim slovima upisano kao neko ko je učestvovao u osnivanju ove lokalne zajednice.

"Jerinić je pokazao da se i od male zajednice može napraviti velika zbog čega će ostati u sećanju svih nas", naveo je Kerić.

U knjigu žalosti upisao se i predsjednik stanarskog Odbora DEMOS-a Dobrivoje Pančić koji je za Jerinića rekao da mu treba odati priznanje i zahvalnost za sve dobro što je uradio za Stanare.

Predsjednik stanarskog Odbora Socijalističke partije Denis Stevanović istakao je da je Jerinićeva prerana smrt gubitak za privredni i politički život Stanara, te ukazao na njegov doprinos u osnivanju ove lokalne zajednice i ključnu ulogu u uspostavljanju svih lokalnih institucija.

Goran Jerinić iznenada je preminuo juče u 59. godini u Stanarima. Jerinić je bio narodni poslanik SNSD-a u dva saziva Narodne skupštine Republike Srpske, dugogodišnji član SNSD-a, član Glavnog odbora SNSD-a i bivši predsjednik Opštinskog odbora SNSD Stanari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana