Nikšić glasao u Konjicu i najavio krivične prijave

Srna
Nikšić glasao u Konjicu i najavio krivične prijave

SARAJEVO- Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić glasao je danas na svom biračkom mjestu u Konjicu, nakon čega je izrazio nezadovoljstvo određenim radnjama uoči lokalnih izbora.

Nikšić je rekao da smatra da je ovo preuranjeno za područje Konjica i da je dobar dio opštine još pod saobraćajnom blokadom.

-Baš da je moguće da se izbori održavaju putem mobilnih timova, smatram to nerealnim i sigurno će uticati na izborni rezultat. Mislim da se i ovi današnji izbori odvijaju u atmosferi kao i oni prije 14 dana - rekao je Nikšić novinarima.

Iznio je i kritike na rad Gradske izborne komisije (GIK), navodeći da je jutros dobio informaciju da je juče GIK dostavio materijal za izbore na četiri biračka mjesta, a da članovi biračkog odbora "recimo iz SDP-a, a vjerovatno i drugih partija, nisu pozvani da prisustvuju tome", zbog čega će biti podnesene određene krivične prijave, prenose federalni mediji.

U federalnim opštinama Kiseljak, Kreševo, Fojnica i Konjic danas se održavaju lokalni izbori odgođeni zbog katastrofalnih poplava koje su nedavno pogodile ove lokalne zajednice i Jablanicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana