Nešić Suljagiću: Srpske žrtve, kao i sve ostale, imaju pravo na poštovanje

Srna
Nešić Suljagiću: Srpske žrtve, kao i sve ostale, imaju pravo na poštovanje

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić poručio je direktoru Memorijalnog centra u Potočarima Emiru Suljagiću da mora da shvati da je u srpskim selima u okolini Srebrenice počinjen zločin nad srpskim stanovništvom, za koji su odgovorni tadašnji muslimani, a današnji Bošnjaci.

Reagujući na Suljagićevu poruku Delegaciji EU u BiH da će "pakleno platiti" za to što su njihovi predstavnici danas na groblju u Bratuncu odali počast ubijenim srpskim civilima, Nešić je rekao da je Suljagić spreman na sve i da je današnjim prijetnjama međunarodnim zvaničnicima očigledno prevršio svaku mjeru.

Nešić je istakao da srpske žrtve, kao i sve ostale, imaju pravo na poštovanje, te je zahvalio predstavnicima Delegacije EU u BiH koji su danas položili vijence na spomen-obilježje srpskim žrtvama.

-Na žalost za taj zločin nisu odgovarali oni koji su trebali, ali pravda je spora, pa će sigurno stići te zločnice u koje se oni danas kunu - naglasio je Nešić.

Nešić je Suljagići poručio da Srbi, za razliku od njega, poštuju sve žrtve, bez obzira na boju, vjeru i naciju.

Direktor Memorijalnog centra u Potočarima Emir Suljagić poručio je Delegaciji EU u BiH da će "pakleno platiti" za to što su njihovi predstavnici danas na groblju u Bratuncu odali počast ubijenim srpskim civilima.

Suljagić je na mreži "Iks" napisao da je "šokiran, potpuno šokiran" time što je Delegacija EU iskazala poštovanje, kako on tvrdi, srpskim vojnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana