Narodni front Jelene Trivić dobio narodnog poslanika

GS
Narodni front Jelene Trivić dobio narodnog poslanika

BANjALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Srpske Radislav Dončić napustio je ovu stranku i prešao u Narodni front Jelene Trivić.

Na svom „Fejsbuk“ profilu napisao je da mu je to jedna od najtežih odluka  i nepomenuo da PDP napušta poslije 23 godine.

-PDP je partija kojoj sam bio predan i uz koju sam radio i djelovao kako za dobrobit grada iz kojeg dolazim, tako i Republike Srpske. Međutim, dešavanja od juče i ona od prethodnih mjeseci su me navela na to da svoj politički rad nastavim u drugoj partiji. PDP smatram istinskom opozicionom partijom, ali se na ovom putu po malo izgubio. Javnosti je jasno na šta mislim, tako da neću dalje. Svoj dalji politički rad nastavljam u Narodnom frontu Jelene Trivić, za koju smatram da je na pravom putu, odnosno, istom onom kojem i ja težim –istinska borba protiv režima - napisao je Dončić.
Dodao je da „ne želi nikakve kompromise sa režimom kojem je draži Milanović od Vučića, koji je ograzao u korupciji, koji je Republiku Srpsku pretvorio u partiju, a sve one koji nisu za SNSD, primorao da napuste Srpsku".

-Nema nikakvog kompromisa sa takvim ljudima – istakao je.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana