Napadnuta srpska povratnica upućena na pregled u Zenicu

Srna
Napadnuta srpska povratnica upućena na pregled u Zenicu

DOBOJ - Srpska povratnica Ljeposava Petković (77), koja je sinoć pretučena u porodičnoj kući u Stošnici kod Vozuće, upućena je na ljekarski pregled u Kantonalnu bolnicu u Zenici zbog podliva na glavi kao posljedice udarca.

Petkovićeva je rekla Srni da je usljed udarca ugruvana, da ima podliv na glavi i da joj je polomljena zubna proteza.

"Generalno sam dobro kako je moglo biti. Čekam u bolnici da me doktor pregleda", rekla je Petkovićeva, koju je u Kantonalnu bolnicu u Zenici dovezao predsjednik Udruženja povratak u Vozuću Bogoljub Stanković.

Stanković je rekao Srni da je ljekar porodične medicine, nakon pregleda, uputio Petkovićevu u Zenicu na rendgensko snimanje glave s obzirom na vidljiv podliv kao posljedicu udarca.

Stanković je naveo da je Petkovićevu odvezao u bolnicu u Zenici s obzirom na to da im je u Zavidovićima rečeno da nemaju raspoloživo sanitetsko vozilo.

On je podsjetio da je srpskoj starici prva pomoć sinoć ukazana u Hitnoj službi u Vozući, gdje ju je dovezla policija nakon što im je prijavljen napad.

Petkovićeva je pretučena noćas oko dva časa u porodičnoj kući nakon što su joj dva lica sjekirom provalila u kuću i prijetila da će je ubiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana