Miličević: Biću oslobođen, vjerujem u pošteni dio pravosuđa

Srna
Miličević: Biću oslobođen, vjerujem u pošteni dio pravosuđa

BANjALUKA - Predsjednik SDS-a Milan Miličević rekao je danas da je uvjeren da će biti oslobođen od optužnice za trgovinu uticajem, koju je potvrdio banjalučki Okružni sud, jer vjeruje "da postoji pošteni dio pravosuđa", kao što je i u maju oslobođen u jednom drugom procesu.

Miličević, koji je i načelnik opštine Teslić, je rekao da neće govoriti o detaljima optužnice, zato što sada to nije primjereno i jer će optužnica biti razmatrana polovinom septembra na pripremnom ročištu, kada će se izjasniti sa advokatom o "krivici koje nema".

On smatra da je ovo unaprijed pripremljeni politički montirani proces, istakavši da je ovo jeste njegova i borba SDS-a, ali "iznad svega njegova lična borba protiv nakaradnog sistema".

"Neću stati na tom putu. Pričamo o meni, mom dostojanstvu i želji da se borim", rekao je Miličević na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Miličević je rekao da je u maju dobio presudu kojom se oslobađa od optužbi u, kako je rekao, drugom politički montiranom procesu koji je trajao devet godina.

Optužnicu protiv Miličevića za trgovinu uticajem podiglo je Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika kriminala

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana