Milenko Avdalović o drami kod Nevesinja: Mještani će ovih dana morati da budu oprezni

GS
Milenko Avdalović o drami kod Nevesinja: Mještani će ovih dana morati da budu oprezni

NEVESINjE - Zahvaljujući policiji koja je reagovala brzo, i u veoma teškim uslovima, drama u nevesinjskom selu, kada je migrant pucano iz napuštene kuće, je veoma brzo okončana, rekao je za RTRS načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović.

Lice koje se jule zatvorilo u napuštenu kuću u nevesinjskom selu Zovi Do, sinoć je ubijeno.

Policija i Žandarmerija blokirali su juče ovo mjesto u kojem je nepoznato lice, za koje se pretpostavlja da je stranac, pucalo iz vatrenog oružja.

- Sinoć je na sreću riješen problem koji se desio oko 18 kilometara od Nevesinja, u selu Zovi Do - rekao je Avdalović i dodao da očigledno nije bilo riječi samo o migrantu, jer je on posjedovao i oružje.

Istakao je da situacija bila prilično nezgodna.

- Migrant se zabarikadirao u napuštenu kuću, odakle je bacio i bombu koja je lakše povrijedila jednog mještanina. Nažalost, migrant je morao biti likvidiran - dodao je on.

Naveo je da je se u Nevesinju ovih dana održava niz manifestacija, koje su imale veliku masovnost, kao i da je Nevesinje juče obilježavalo slavu grada.

- Put Nevesinje - Berkovići je otvoren za saobraćaj, ali svakako je da će mještani ovih dana morati biti oprezni i koordinisati sa policijom koja će ovih dana obilaziti teren i pratiti saobraćaj koji je frekventan - rekao je Avdalović.

U Policijskoj upravi Trebinje danas će biti održana konferencija za novinare o jučeršnjoj pucnjavi na policiju i mještane na području opštine Nevesinje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana