Mektić kupio stan od bivšeg savjetnika osumnjičenog za trgovinu drogom

GS
Foto: Agencije

SARAJEVO – Poslanik SDS-a u Parlamentu BiH i bivši ministar bezbjednosti Dragan Mektić potvrdio je za portal Kliks da je nedavno kupio stan od bivšeg savjetnika i osumnjičenog za trgovinu narkoticima Bojana Cvijetića.

Notarski ugovor koji se odnosi na kupoprodaju stana i garaže, a koji je zaključen 30. maja ove godine u Banjaluuci nedavno je javno objavljen. 
Mektić je u Banjaluci kupio stan površine 62 metra kvadratnih i garažu ukupne vrijednosti 102.000 KM, od čega je stan koštao 92.000 KM, a garaža 10.000 KM. Stan se nalazi u ulici Duška Košćice, u centru grada.
Prema Mektićevim riječima, stan je kupio po povoljnoj cijeni.
-Jesam, neki dan sam kupio stan. On (Cvijetić) navodno ima više stanova i prodavao je njih četiri-pet. Meni je dao povoljno, na odgođene rokove. Sud mu nije blokirao tu imovinu - izjavio je Mektić.
Dok je Mektić bio ministar Cvijetić je bio jedan od njegovih savjetnika. Uhapšen je u novembru prošle godine u okviru akcije "Transporter", a osumnjičen je za trgovinu narkoticima, odnosno da je bio na čelu grupe za trgovinu narkoticima. Riječ je o grupi koja je navodno tone kokaina nabavljala iz južne Amerike. Cvijetić je u februaru ove godine pušten iz pritvora uz mjere zabrane.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana