Kovačević: Iza Dodika će ostati i Kardiohirurgija i UKC, a iza opozicionara samo zloupotreba jedne političke šale

SRNA
Kovačević: Iza Dodika će ostati i Kardiohirurgija i UKC, a iza opozicionara samo zloupotreba jedne političke šale

Optužiti predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da ne želi dobro zdravlje svim građanima i jednake uslove za liječenje u UKC-u Srpske, može reći samo političar koji nema obraza, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević je ovo izjavio, komentarišući orkestrirane napade opozicije na predsjednika Republike i lidera SNSD-a Milorada Dodika, nakon njegovog obraćanja na jednom od predizbornih skupova u Banjaluci.

Smatra da je to klasično političko lešinarenje.

„Ne znam kako drugačije to da komentarišem. Mislim da bilo koji političar koji ima obraz, tako nešto sebi sasvim sigurno ne bi dopustio. Mislim da je jako bitno da se kaže da će iza Milorada Dodika ostati činjenica da je inicirao i obezbijedio sredstva za otvaranje Kardiohirurgije Republike Srpske. Da će iza njega ostati izgrađen Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, bolnica u Bijeljini, Nevesinju, Doboju a uskoro i u Trebinju, Prijedoru, Gradiški, širom Republike Srpske, a da će iza ovih opozicionih političkih lešinara ostati isključivo to na koji način su zlonamjerno i maliciozno tumačili šale Milorada Dodika“, rekao je Kovačević.

Mislim da će se svi oni, dodaje Kovačević, koji imaju imalo obraza itekako sjetiti da je Milorad Dodik pomogao liječenje nekoliko hiljada ljudi iz Republike Srpske, a da je među njima, nažalost u smislu bolesti bilo i članova porodica opozicionih političara koji danas na ovako ružan i maliciozan način komentarišu jednu šalu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana