Kojić i Dizdarevićeva položili zakletvu

Srna
Kojić i Dizdarevićeva položili zakletvu

SARAJEVO- Poslanici SNSD-a i SDP-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Milorad Kojić i Ermina Salkičević Dizdarević položili su svečanu zakletvu na sjednici ovog doma s obzirom da su im dodijeljeni mandati umjesto stranačkih kolega.

Kojiću je dodijeljen mandat umjesto Zorana Tegeltije /SNSD/ koji je imenovan za ministra finansija i trezora, a Dizdarevićevoj umjesto Zukana Heleza koji je imenovan za ministra odbrane u Savjetu ministara.

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić je otvarajući današnju sjednicu rekao da je na zasjedanju prisutno 37 poslanika i da su odsutni poslanici Predrag Kožul, Šemsudin Dedić i Edin Ramić.

Zvizdić je naveo i da se termin današnje sjednice Predstavničkog doma preklapa sa sjednicom Savjeta ministara zbog čega predsjedavajuća Savjeta Borjana Krišto kao i ministri nisu u mogućnosti da prisustvuju zasjedanju ovog doma.

On je napomenuo da će se ubuduće voditi računa kako se to ne bi ponavljalo i kako bi članovi Savjeta ministara mogli prisustvovati sjednicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana