Knežević čestitao Dodiku izbor za predsjednika Srpske

SRNA
Knežević čestitao Dodiku izbor za predsjednika Srpske

PODGORICA- Jedan od lidera Demokratskog fronta /DF/ u Crnoj Gori Milan Knežević čestitao je Miloradu Dodiku izbor za predsjednika Republike Srpske, izrazivši uvjerenje da će na toj odgovornoj funkciji dati puni doprinos očuvanju i daljem napretku Srpske.

"Očekujem da i nadalje jačamo veze Republike Srpske i BiH sa Crnom Gorom, s obzirom na to da je dijelimo zajednički životni prostor, istoriju, kulturu i tradiciju, ali i spremnost da rješavamo zajedničke probleme", istakao je Knežević u čestitki.

On je ocijenio da složeni geopolitički procesi neminovno upućuju na zajedništvo.

"Povodom izbora za predsjednika Republike Srpske, upućujem Vam najsrdačnije čestitke, uvjeren da ćete na toj odgovornoj funkciji dati svoj puni doprinos očuvanju i daljem prosperitetu Republike Srpske", naveo je Knežević, koji je i predsjednik Demokratske narodne partije Crne Gore.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik osvojio je 300.180 ili 47,06 odsto glasova na opštim izborima 2. oktobra, a kandidat PDP-a Jelena Trivić 273.245 ili 42,48 odsto glasova, objavila je Centralna izborna komisija BiH utvrđene rezultate. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana