Karan: Izuzetno korisno školovanje pilota na akademiji u Beogradu

Srna
Karan: Izuzetno korisno školovanje pilota na akademiji u Beogradu

BANjALUKA- Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan istakao je danas u razgovoru sa delegacijom Ministarstva odbrane Srbije izuzetno korisnim školovanje budućih pilota MUP-a na smjeru Vazduhoplovstvo Vojne akademije Univerziteta odbrane Srbije.

Na sastanku Karana i direktora Policije Republike Srpske Siniše Kostreševića sa delegacijom Ministarstva odbrane Srbije koju su predvodili resorni ministar Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, sagovornici su se osvrnuli na dosadašnju saradnju koja je najintezivnija bila u oblasti školovanja pripadnika MUP-a na Vojnoj akademiji Univerziteta odbrane, saopšteno je iz MUP-a.

Vučević je izrazio spremnost da se uspješna saradnja bude nastavljena i ubuduće. MUP Republike Srpske ove godine je, prvi put, imao i svog predstavnika na Visokim studijama bezbjednosti i odbrane Škole nacionalne odbrane Srbije, kao jednom od najviših i najprestižnijih oblika usavršavanja u oblasti bezbjednosti, te su se ministri saglasili da bi ovu praksu trebalo nastaviti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana