Kandidat za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić: U narednom periodu ostaje rad na ubrzanom privrednom razvoju

Milan Vujić
Kandidat za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić: U narednom periodu ostaje rad na ubrzanom privrednom razvoju

GRADIŠKA - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Gradiške adatak SNSD-a istakao je da i u narednom periodu ostaje rad na ubrzanom privrednom razvoju i privlačenju investicija u Gradišci, u cilju stvaranja boljih uslova za život svih njenih građana.

On je rekao da je SNSD u prethodnih osam godina pokazao da zna da vodi Gradišku, gradi infrastrukturu, razvija privredu i daje podršku svim kategorijama stanovništva, penzionerima, boračkoj populaciji i mladim.

-U skladu sa mogućnostima i dalje ćemo ulagati u razvoj, da naš grad bude jedno ugodno mjesto za život građana i razvoj privrede, ali i da bude otvoren za sve ostale ljude i privrednike koji žele da dođu da žive i ulažu u Gradišku - poručio je Adžić.

Adžić, koji je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Gradiška pozvao je građane da glasaju za listu ove partije za Skupštinu grada Gradiška.

-Spojili smo mladost i iskustvo i uvjereni smo da ćemo postići najbolji rezultat SNSD-a. Glavni cilj nam je podizanje privrede, nova zapošljavanje i razvijanje infrastrukture na području grada – rekao Adžić.

Nosilac liste SNSD-a Renata Obradović Popović istakla je da je čast predvoditi listu od 35 kandidata i predstavljati SNSD, partiju koja svoju politiku pokazuje na djelima.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada Zvjezdan Panić pozvao je građane da na lokalnim izborima podrže SNSD jer je, kako je naveo, SNSD  partija koja vodi računa o ravnomjernom razvoju cijele Gradiške. -Imamo dosta projekata koje treba realizovati i spremni smo za to - naglasio je Panić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana