Ilića napali zbog fotografije?

Nebojša Tomašević
Ilića napali zbog fotografije?

ZVORNIK -  Fotografija koju je član Glavnog odbora Narodnog fronta u Zvorniku Vladimir Ilić objavio na internet stranici "Bolji Zvornik" navodno je bila okidač za napad na njega, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Policija je uhapsila Gorana Škiljevića i R.D. zbog sumnje da su pretukli Ilića.  Napad se dogodio se juče oko 15 minuta poslije ponoći ispred lokala u Zvorniku.

Kako je ranije saopšteno iz Policijske uprave Zvornik policija je obaviještena od zdravstvene ustanove gdje se Ilić nakon napada javio zbog ukazivanja ljekarske pomoći.

– Sve dalje mjere i radnje se preduzimaju pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini- navedeno je u saopštenju.

Prvo je uhapšen Škiljević, a jutros je iz PU Zvornik saopšteno da je uhapšen i R.D .zbog postojanja osnova sumnje da je sa licem G.Š. iz Zvornika počinilo krivično djelo tjelesna povreda na štetu lica V.I. iz Zvornika

Napad je osudila Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta i ujedno je zatražila od policije i tužilaštva brzo rasvjetljavanje krivičnog djela i procesuiranje odgovornih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana