Grmuša podnio ostavku na sve funkcije u PDP-u

GS
Grmuša podnio ostavku na sve funkcije u PDP-u

Potpredsjednik PDP-a i odbornik ove stranke u Skupštini Grada Banja Luka Milko Grmuša podnio je ostavku na sve funkcije u stranci.

Razlog za ovaj potez je, kako je naveo, raspuštanje demokratski izabranih organa i funkcionera PDP u Novom Gradu, kao i zbog namjernog ubijanja svake šanse da opozicioni kandidat pobijedi SNSD u toj opštini.

- Sve je učinjeno od strane onih koji godinama parazitiraju na javnim budžetima i zajedno sa vlašću saučestvuju u eroziji struke, etike i biološke supstance ovog naroda, te uz argumentaciju koju sam i ranije javno iznosio. Zbog toga dajem ostavku na sve funkcije u PDP-u, kazao je Grmuša.

Dodao je i da će kao običan čovjek u ovoj izbornoj kampanji pomoći svakom čestitom opozicionom kandidatu u Republici Srpskoj koji to bude tražio od njega.

- Pozivam i Acu Jankovića iz Novog Grada i svakog čestitog čovjeka da se ne predaju i nikad ne ustupe mjesto pred fukarom koja na svakom koraku već 20 godina služi samo i jedino da za sitnu paru štiti ovu vlast, napisao je Grmuša na društvenim mrežama, prenosi Gerila.info.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana