Gradski odbor SNSD Gradiška isključio Željka Sladojevića

Milan Vujić
Gradski odbor SNSD Gradiška isključio Željka Sladojevića

GRADIŠKA - Gradski odbor SNSD Gradiška isključio je na jučerašnjoj sjednici iz ove stranke Željka Sladojevića.

Predsjednik Gradske organizacije Zoran Adžić je na radnom sastanku informisao članove o aktuelnoj političkoj situaciju u Republici Srpskoj i BiH kao i o političkoj situaciji na području grada Gradiške.

-Nakon što je pokrenut i sproveden postupak povrede stranačkog Statuta i s obzirom da se Željko Sladojević nije izjasnio na Odluku o pokretanju postupka iščlanjenja, u za to predviđenom roku Gradski odbor je donio konačnu Odluku o iščlanjenju - navode na Fejsbuk stranici GrO SNSD Gradiška.

Oni navode da je bitno naglasiti da se Željko Sladojević kandidovao kao nezavisni kandidat, bez da je informisao stranačke organe i tražio istupanje iz stranke, i to je njegov izbor i od sinoć nije više član GrO SNSD Gradiška.

Željko Sladojević je nezavisni kandidat za gradonačelnika Gradiške, koji je u periodu 2012-2016. godine bio odbornik u Skupštini opštine Gradiška, gdje je tada osvojio 1213 glasova. Uz političko iskustvo, Sladojevića je šira javnost upoznala nakon što je 2016. godine izabran za direktora Veterinarskog instituta Republike Srpske "dr Vaso Butozan”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana