EuroExpress brza pošta otvorila novi paketomat kod Delta Planet tržnog centra u Banjaluci

PR
EuroExpress brza pošta otvorila novi paketomat kod Delta Planet tržnog centra u Banjaluci

EuroExpress brza pošta postavlja nove standarde u kurirskim uslugama, uvodeći paketomat kao prvo rješenje ovog tipa u Bosni i Hercegovini. Paketomat predstavlja savremeni i praktičan način preuzimanja pošiljki, omogućavajući korisnicima da svoje pakete preuzmu kada im to najviše odgovara, 24 časa dnevno, sedam dana u sedmici.

 Novo rješenje za preuzimanje pošiljki 24/7

U našoj zemlji je sada prvi put otvorena mogućnost primanja pošiljki putem paketomata, čime je EuroExpress brza pošta još jednom pokazala zašto je lider u ovoj oblasti. Do sada su tri Paketomata već uspješno postavljena u Banjaluci, a jučerašnjim otvaranjem novog, ispred Delta Planet tržnog centra, nastavljaju širenje svoje mreže.

Nakon višegodišnjeg posvećenog rada i aktivnog zalaganja za izmjene i unapređenje pravilnika i zakonodavstva zemlje, ponosno mogu saopštiti da smo konačno ostvarili značajan pomak i uspjeli u svojim namjerama. Paketomat je inovativan, siguran i pouzdan samouslužni uređaj koji je praktičan za korištenje i na kojem naši korisnici mogu preuzeti svoje pakete 24 časa dnevno, 7 dana u sedmici, u slučajevima kada nema gotovinske naplate. Nakon 16 godina veoma uspješnog poslovanja, mi nastavljamo da pratimo trendove i stvaramo dodatne pogodnosti za naše korisnike. Zadovoljstvo mi je što smo prvi na našem tržištu uveli uslugu paketomata koja prije svega štedi vrijeme, a mi cijenimo dragocjeno vrijeme naših korisnika. Kao pioniri na ovom polju, prve paketomate smo sa ponosom postavili u Banjaluci te planiramo da napravimo mrežu novih dostavnih kanala'', izjavio je generalni direktor EuroExpress brze pošte, Marinko Tomić.

 

Paketomat omogućava korisnicima da preuzmu svoje pošiljke u bilo koje doba dana ili noći, što smanjuje potrebu za čekanjem i povećava efikasnost isporuke. Ovo je naročito korisno za online kupce i pojedince sa užurbanim životnim stilom, koji sada mogu planirati preuzimanje pošiljki prema svom rasporedu. Osim toga, paketomat osigurava potpunu privatnost korisnika/ca prilikom preuzimanja pošiljki, što je dodatna pogodnost za one koji žele diskretnost.

Na svečanom događaju pokretanja projekta paketomat u Delta Planet tržnom centru, EuroExpress brza pošta je na interaktivan način predstavila svoju olakšavajuću uslugu preuzimanja pošiljki. Događaj je uključivao demonstraciju ključnih funkcionalnosti paketomata, a posjetioci su uživali u zabavnom dijelu programa uz muziku, osvježenje, takmičenja i poklone iznenađenja.

EuroExpress brza pošta kontinuirano radi na unapređenju korisničkog iskustva i pružanju olakšavajućih okolnosti u dobu pojačanog konzumerizma u javnosti, a uvođenje kartičnog plaćanja na paketomatima, koje planiramo realizovati u bliskoj budućnosti, dodatno će pojednostaviti proces preuzimanja, čime opravdavamo svoju jedinstvenu misiju - Uvijek ispred”, dodaje Tomić.

Otvaranje novog paketomata predstavlja ključni trenutak u razvoju naprednog pristupa korisnicima poštanske usluge. Tim korakom, ne samo da se poboljšava efikasnost dostave, nego se i omogućava inovativan servis koji pruža novu vrijednost na tržištu.

 Novo rješenje za preuzimanje pošiljki 24/7

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana