Drinić: Vukanovićeve uvrede i svojatanje Njegoša groteskne

G.S.
Drinić: Vukanovićeve uvrede i svojatanje Njegoša groteskne

BANjALUKA - Vukanovićeve uvrede kao i svojatanja Njegoša su groteskne, objašnjava najnovije napade Nebojše Vukanovića poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić.

- Vukanović je svjestan sopstvene nemoći. Ako nije tako neka se kandiduje za gradonačelnika Trebinja i pobijedi, pa neka kaže da to nije ništa. Budući da je njegova snaga minorna, a to najbolje pokazuje protest u Trebinju na kojem je mukom skupio 160 ljudi, on to nikad neće uraditi, ističe Drinić.

Dodaje da su Vukanovićevi motivi nečasni jer gleda samo sebe, a ne širu sliku tj.da najviše odmaže opoziciji.

- Vukanović blaćenjem, neistinama i malicioznim izjavama ustvari, pomaže Dodiku protiv kojeg se navodno bori. Njegove napade najbolje objašnjava narodna izreka: " Ne laje pas radi sela, nego sebe radi".U laži je plitko dno i Vukanović ni sam ne vjeruje u ono što navodi da sam bio aktivista SNSD-a. Za mene je porodica svetinja i nikad ničijeg  člana porodice ne spominjem, a on mog brata razvlači po svojim prljavim tekstovima. To neka mu služi na čast, naveo je Drinić ističući da je Vukanović posljednji koji treba da se poziva na pravdu.

Dodaje da je krajnje vrijeme da Vukanović otvori karte i javno prizna za koga radi.

- Neka nam Vukanović u svom stilu, na grub, sirov i nekulturan način (drugačije ne zna) kaže koji investitori ga plaćaju, jer i "vrapci znaju" zašto na javnim raspravama uvijek proziva jedne te iste, zaključio je Drinić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana