Dodik: Vrijeme je da Bećirović zaćuti ili da mu konačno kupe pelene

Srna
Dodik: Vrijeme je da Bećirović zaćuti ili da mu konačno kupe pelene

BANjALUKA- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da samo dan nakon što je srčano promovisao rat i širio srbofobiju na mjestu gdje pristojni ljudi zaćute, i nakon reakcije koja je uslijedila iz Srbije, Denis Bećirović se pretvorio u mirotvorca.

"Doduše, promovisao bi mir, ali da bude po njegovom, prenebregavajući važnu činjenicu da je Srbija potpisnik i garant Dejtonskog mirovnog sporazuma, a Srbi konstitutivan narod u BiH", rekao je Dodik za Srnu upitan da prokomentariše Bećiroviću izjavu u kojoj poziva predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da je, kako kaže, vrijeme da BiH ostavi na miru.

Dodik je rekao da "kvalifikacije koje je iznio na račun Srbije za Bećirovića su očito prilog za dobru saradnju Srbije i BiH, jer šta je normalnije od uvreda na predsjednika susjedne države ako se želi saradnja".

"Tako Denis Bećirović vidi politiku i tako zamišlja saradnju. Kada mu odgovore, onda krene u plač, a politiku vidi i vodi po onoj 'danas bi piškio sutra bi kakio'. Vrijeme je ili da zaćuti dok dobro ne promisli ili da mu se konačno kupe pelene". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana