Dodik u Palama proslavlja izbornu pobjedu

Srna
Dodik u Palama proslavlja izbornu pobjedu

PALE - Lider SNSD-a Milorad Dodik proslavlja u Palama izbornu pobjedu za predsjednika Republike Srpske.

Proslavu pobjede Dodika i SNSD-a na svim nivoima vlasti na opštim izborima, organizovao je Opštinski odbor SNSD-a Pale, a okupljen je veliki broja članova i simpatizera stranke.

Dodik je ovom priliko rekao da će biti nastavljena ulaganja u opštinu Pale.

-Nastavićemo da ulažemo u izgradnju Olimpijskog centra „Jahorina“, koji je veoma važan za ovaj kraj, u gondolu Pale – Jahorina -, rekao je Dodik obraćajući se članovima i simpatizerima stranke na Palama gdje proslavlja izbornu pobjedu za predsjednika Republike Srpske.

On je izrazio želju da Pale budu mjesto koje će obilježiti ovo vrijeme, a to se, kako je pojasnio, može uraditi samo sa dobrim projektima, ali i sa mladim ljudima, a da bi oni sticali najbolja znanja nastaviće se ulagati u škole, fakultete.

Dodik je okupljenima poželio sve najbolje, naglasivši da će zahtjeve za razvoj Pala staviti u najveći prioritet.

-Mi iza sebe ostavljamo rezultate, a jedan od najvećih je i ova jako značajna pobjeda koju ne doživljavam kao svoju nego pobjedu svih nas. Srce mi je puno i daje mi hrabrosti ali i obavezuje me da više zajedno radimo i u ovo teško vrijeme pokušamo donijeti najbolje odluke -  istakao je Dodik.

On je dodao da mu je drago što je večeras na Palama, te najavio da će slavlja organizovati u narednih mjesec dana.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Pale Boško Jugović zahvalio je svim prisutnim koju su došli da proslave pobjedu lidera stranke Milorada Dodika za predsjednika Srpske.

-Večeras prvi imamo priliku da slavimo pobjedu Dodika i kažemo uglas „Milorad Dodik je predsjednik Republike Srpske“. Sada svi imate priliku da u predsjedniku Republike imate prijatelja, velikog prijatelja Paljana, Sarajevsko-romanijske regije - istakao je Jugović.

Na današnjoj sjednici CIK-a rečeno je da je Milorad Dodik osvojio najviše glasova na izborima za predsjednika Republike Srpske, dok je Ćamil Duraković dobio najviše glasova za potpredsjednika Srpske iz reda bošnjačkog naroda, a Davor Pranjić za potpredsjednika iz reda hrvatskog naroda.

 

 

Proslava naše velike pobjede u Palama.
Hvala svima koji su dali doprinos. Nastavljamo da se borimo i radimo za našu Republiku Srpsku i dobrobit svih naših ljudi. pic.twitter.com/9HO7UZUvLf

— Milorad Dodik (@MiloradDodik) October 27, 2022

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana