Dodik: Stanivuković pokazuje energiju ali podrška ide Šobotu

Srna
Dodik: Stanivuković pokazuje energiju ali podrška ide Šobotu

BANjALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da on i partija koju predvodi podržavaju kandidaturu Nikole Šobota za gradonačelnika Banjaluke jer je čovjek čije su sve reference ozbiljne i voli ovaj grad.

"Mislim da Draško Stanivuković ne očekuje da ga ja podržim, pa tako ne može ni biti moj kandidat za gradonačelnika", rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je Šobot najbolja moguća ponuda kandidata za gradonačelnika Banjaluke, kardiohirurg, čovjek koji je pokazao da je ne samo stručnjak za operacije na otvorenom srcu, već je pokazao i sposobnost da organizuje kardiohirurgiju u Banjaluci koja nikada nije postojala.

Prema njegovim riječima, Šobot, koji nije član SNSD-a, je kandidat koji zavređuje pažnju i koji je po anketama pokazao da već dobro stoji i sa pobjedničkom aspiracijom.

"Učiniću sve da pozovem građane Banjaluke da glasaju za Šobota. Mislim da Šobot ne zaslužuje nikakvu prljavu političku kampanju, jer su njegove sve reference ozbiljne i voli Banjaluku", istakao je Dodik za ATV.

Dodik je rekao da je ponosan na činjenicu da je na kardiohirurgiji pod rukovodstvom Šobota do sada izvedeno 500 operacija bez smrtnog ishoda.

On je naveo da gradonačelnik Banjaluke Stanivuković pokazuje energiju, ali da to nije samo dovoljno za uspješnu realizaciju mnogih projekata, jer mora postojati jedan uređen sistem i uloga gradonačelnika je da sprovodi skupštinske odluke.

"Ova dosadašnja atmosfera je bila atmosfera sukoba gradonačelnika i Skupštine grada, i to nije imalo dobre efekte za grad Banjaluku", zaključio je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana