Dodik: Srpska ponosna na Saru Ćirković

SRNA
Dodik: Srpska ponosna na Saru Ćirković

BANjALUKA- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će Bratunčanka Sara Ćirković biti još jedan predstavnik Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, što posebno srećne čini građane Srpske.

"Zajedno sa svojim trenerom Mirkom Ždralom iz Zvornika učinila nas je sve ponosnim i srećnim što je Republika Srpska dala još jednu sjajnu sportistkinju koja će braniti boje Srbije na najvećoj sportskoj smotri", napisao je Dodikna društvenoj mreži "Iks".

Dodik je istakao da se ovim potvrđuje da su veze Srpske i Srbije neraskidive, te da kao jedan narod navijamo za srpske sportiste bez obzira sa koje strane Drine dolaze.

"S radošću ćemo bodriti Saru i sve naše sportiste u Parizu. U ime Republike Srpske i lično ime čestitam Sari Ćirković i njenom treneru na ovom velikom uspjehu i želim im puno sreće na Olimpijskim igrama", naveo je Dodik.

Srpska bokserka Sara Ćirković izborila je plasman na Olimpijske igre u Parizu, pošto je u Italiji u posljednjem kolu kvalifikacija u kategoriji do 54 kilograma pobijedila Kanađanku Skarlet Delgado.

Ćirkovićeva, koja je aktuelna svjetska i evropska juniorska šampionka, osamdeseti je srpski sportista koji je izborio plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana