Dodik: Sprečavanje ekonomskih projekata je čin mržnje prema Srpskoj

Srna
Dodik: Sprečavanje ekonomskih projekata je čin mržnje prema Srpskoj

BIJELjINA- Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je BiH u permanentnoj krizi koja se ogleda u devastaciji njenih institucija.

"Mi u Republici Srpskoj ne treba da imamo povjerenje u te institucije, jer mi jesmo tamo zastupljeni, ali neke procedure omogućavaju da se mržnja prema Republici Srpskoj, pokazala na četiri važna ekonomska projekta", rekao je Dodik novinarima u Bijeljini.

On je dodao da Republika Srpska nikada nije spriječila nijedan razvojni projekat u BiH, ali da će sada morati da se ponaša u skladu sa paritetima.

"BiH je već više smetnja nego što je korist i više nam pravi problema nego što možemo da joj se zahvalimo, ali mi ćemo naše ekonomske probleme riješiti i bez njih", zaključio je Dodik. 

Dodik je takođe večeras iz Trna kod Laktaša poručio da Republika Srpska dobro stoji, uprkos predstojećim izazovima, ali da je uvjeren u dobre dane i godine na ovim prostorima.

"Predstoji mnogo izazova, na društvenim mrežema čitamo kako je na Zapadu sve više problema i da će se naredne zime ljudi tamo smrzavati, što se sigurno neće desiti u Srpskoj", rekao je Dodik u Trnu.

Dodik je naglasio da je Srpska stabilna, ali da nedostaje mnogo toga, čega je svjestan, te poručio da ljudima treba pomoći, ali i da oni pomognu Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana