Dodik: Šobot odličan kandidat za gradonačelnika Banjaluke

RTRS
Foto: Srna

BANjALUKA- Nikola Šobot je odličan prijedlog za gradonačelnika Banjaluke, koristan za Banjaluku, koji može mnogo toga da da ovom gradu, rekao je predsjednik Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik.

- Pokazao je sposobnost da može biti dobar ogranizator. Organizovao je kardiohirurgiju u Banjaluci, koja se smatra vrhom u medicini. Operisali su više od 500 ljudi bez ijednog smtrnog ishoda. Šta drugo Banjaluka možće prepoznati ako ne to - ocijenio je Dodik.

Prema njegovim riječima, Šobot je nestranački kanditat kojem SNSD daje podršku, te da će se oko njega okupiti i koalicija.

- Sve drugo je imaginacija - smatra Dodik.

Dodik je istakao da je Banjaluka nakon prošlih izbora stala, da je zaustavljena u mnogim kapitalnim investicijama, a mogla je daleko više.

- Šta se može reći da je urađeno, kružne tokove u Banjaluci finansira Vlada, značajan dio spomenika palim borcima finansira takođe Republika Srpska, oko 80-90 odsto. Republika Srpska isfinansirala je sanaciju Milankovića kuće, Banjaluka još nije izmirila svoje obaveze - naglasio je Dodik.

Dodik je napomenuo da je Šobot vrijedan kandidat, te da u političkom smislu odavno nije sreo čovjeka posvećenijeg mjestu kojem živi, koji je spreman da se ponudi ovom gradu.

- Ako građani to neće, i dalje će imati nepokošenu travu - rekao je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana