Dodik razgovarao sa Vučićem i Orbanom: Srpska i Srbija su uvijek zajedno

GS
Dodik razgovarao sa Vučićem i Orbanom: Srpska i Srbija su uvijek zajedno

BEOGRAD- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Mađarske Viktorom Orbanom.

- O saradnji Republike Srpske sa Srbijom i Mađarskom razgovarao sam danas s Vučićem i Orbanom - napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

- Republika Srpska i Srbija su uvijek zajedno - dodao je Dodik.

 

Republika Srpska i Srbija su uvijek zajedno. Razgovor sa @avucic , @Vladimir_Orlic i @nenad_stevandic u Somboru. pic.twitter.com/1f3jElFoy2

— Milorad Dodik (@MiloradDodik) November 4, 2023

 

Vučić je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" naveo da je uvijek  dobro sresti se sa iskrenim prijateljem kakav je Viktor Orban i razgovarati o još bližoj i jačoj saradnji na mnogim zajedničkim projektima od interesa za Srbiju i Mađarsku, a u cilju boljeg života naša dva bratska naroda.

On je istakao da su odnosi dve zemlje danas na najvišem nivou zahvaljujući i predsedniku pokrajinskog parlamenta i lideru Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanu Pastoru, koji je danas sahranjen u Subotici.

-Odnosi dve zemlje danas na najvišem nivou zahvaljujući i našem Ištvanu Pastoru, čoveku koji je godinama bio najčvršća karika u povezivanju Srba i Mađara. Dragi prijatelju, hvala i neka ti je večna slava - poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana