Dodik prozvao PDP-ovce: Zanimaju ih samo fotelje

Srna
Dodik prozvao PDP-ovce: Zanimaju ih samo fotelje

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da bi (potpredsjednik PDP-a) Igor Crnadak trebalo da ćuti kada se pominju predsjednici Republike Srpske i Srbije i da prestane da sramoti svoj narod, prema kojem nema ni trunku odgovornosti.

Dodik je naglasio da je Crnadak, koji je smišljao laži i napadao Svesrpski sabor i Deklaraciju koja je usvojena, našao da objašnjava kako Republika Srpska i Republika Srbija vode različitu politiku i kako Nijemci, navodno, nisu gurali na dnevni red sramnu rezoluciju o Srebrenici.

Neko ko ni slova nije napisao za rezoluciju o Srebrenici, istakao je Dodik, nema pravo nikome da drži lekcije.

"Treba da se povuče u neku rupu i ne izlazi, a on je našao još da izmišlja laži", naveo je na društvenoj mreži "Iks" Dodik, koji je i lider SNSD-a.

On je poručio Crnatku da bi kao Srbina trebalo da ga zanima šta kaže predsjednik Srbije (Aleksandar Vučić).

"Isto tako, mogao je i da pročita kolika je njegova zabrinutost u vezi sa svim događajima i napadima na Srbe, a ne da lupeta kako to izmišlja SNSD. Nema ni trunku odgovornosti prema svom narodu, jedino o čemu on i PDP misle je kako da dođu do vlasti i fotelje. To smo vidjeli i u Domu naroda (Parlamentarne skupštine BiH)", rekao je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana