Dodik obišao teniski kompleks: Pokazaćemo cijelom regionu da je Banjaluka grad sporta

GS
Dodik obišao teniski kompleks: Pokazaćemo cijelom regionu da je Banjaluka grad sporta

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obišao je radove na izgradnji teniskih terena u Parku “Mladen Stojanović” u Banjaluci, gdje će biti održan turnir “Srpska open”.

- Ovo su posebni dani za Banjaluku i Republiku Srpsku. Pokazaćemo cijelom regionu da smo grad sporta i da ćemo biti dobri domaćini. Radujem se dolasku Novaka Đokovića i svih teniskih zvijezda - istakao je Dodik za RTRS.

Predsjednik Organizacionog odbora Srpska open Bojan Vujić odradio je i prvi trening u teniskom kompleksu.

- Teren je odličan, vrhunski. Sve teče po planu i nema sumnje da će svi imati vrhunske uslove. U planu je i egzibicioni meč sa Nenadom Zimonjićem u toku turnira, ali bićnjete o svemu blagovoremeno obavješteni - naglasio je Vujić.

U Banjaluci od 16. do 23. aprila održaće se teniski turnir “Srpska open”, iz serije 250 ATP bodova, na kojem će nastupiti brojne teniske zvijezde, a predvodiće ih prvi reket svijeta Novak Đoković.

Osim Đokovića, u Banjaluci će igrati Rus Andrej Rubljov, Švajcarac Stanislav Vavrinka, Hrvat Borna Ćorić, Francuzi Gael Monfis i Rišar Gaske, Italijan Fabio Fonjini, srpski teniseri Laslo Đere, Filip Krajinović...

Otvaranje teniskog kompleksa koji će imati centralni teren kapaciteta 6.000 mjesta planirano je za 12. april.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana