Dodik: Jedinstvo je garancija da će Srpska ostati stabilna

Srna
Dodik: Jedinstvo je garancija da će Srpska ostati stabilna

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je jedinstven odgovor nosilaca vlasti na sve veće pritiske predstavnika dijela međunarodne zajednice garancija da će i u budućnosti Srpska ostati stabilna i funkcionalna zajednica u kojoj srski narod ima slobodan i siguran život.

Dodik je rekao da je analiza aktuelne političke i ekonomske situacije u Republici Srpskoj bila tema sastanka predstavnika najviših institucija Republike Srpske sa direktorima javnih preduzeća i rukovodiocima u ministarstvima Vlade Republike Srpske.

"Ponosan sam na prisutne na sastanku i ukazanoj volji da se Republika Srpska brani i razvija", naveo je Dodik na "Tviteru".

Sastanku u Administrativnom centru danas su prisustvovali predsjednik Srpske Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić, premijer Radovan Višković i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

Na sastanak su bili pozvani svi ministri, pomoćnici ministara, načelnici odjeljenja, direktori javnih preduzeća, institucija, svih javnih ustanova, kao i predsjednici nadzornih i upravnih odbora u javnim preduzećima, odnosno svi oni koji na bilo koji način rukovode i donose odluke u institucijama u Republici Srpskoj.

Analiza aktuelne političke i ekonomske situacije u Republici Srpskoj bila je tema sastanka predstavnika najviših institucija Republike Srpske sa direktorima javnih preduzeća i rukovodiocima u ministarstvima Vlade Republike Srpske. Jedinstven odgovor nosilaca vlasti na sve veće… pic.twitter.com/IiSe2npvml

— Milorad Dodik (@MiloradDodik) July 17, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana