Dodik: Imperativ – jaka Srbija

SRNA
Dodik: Imperativ – jaka Srbija

BEOGRAD- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji u Beogradu prisustvuje tradicionalnom novogodišnjem i božićnom prijemu Ministarstva odbrane Srbije, istakao je da su jaka Srbija i njena Vojska za narod u Srpskoj imperativ.

"Za nas je veoma značajna bezbjednost Srbije", izjavio je Dodik novinarima u Beogradu. Dodik je naglasio da je u Vojsci Srbije mnogo ljudi sa prostora Republike Srpske, te je ovaj prijem prilika da i njih pozdrave i požele sve najbolje u vremenu koje dolazi.

Odgovarajući na pitanje koliko jaka Vojska Srbije znači sigurnost za Republiku Srpsku, Dodik je ocijenio da je to više srpski mentalni pristup tome.

"Jaka Srbija, a samim tim i Vojska, za nas u Republici Srpskoj je imperativ", poručio je Dodik. Domaćini prijema U Domu Garde na Topčideru kojem prisustvuje i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović su ministar odbrane Srbije Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović.

Ministarstvo odbrane Srbije novogodišnji i božićni prijem organizuje tradicionalno krajem kalendarske godine i to je prilika da se sumiraju rezultati i izlože planovi za naredni period.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana