Dodik čestitao rođendan Putinu

GS
Dodik čestitao rođendan Putinu

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je rođendansku čestitku predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu u kojoj je istakao da Putinova politička mudrost, principijelnost i dosljednost doprinose jačanju odnosa bratskih naroda, međusobnog razumijevanja i podrške.

"Za to Vam iskreno i od srca zahvaljujem. Pridajem veliki značaj razvoju odnosa Ruske Federacije i Republike Srpske i spreman sam da dodatno uložim napore, sa Vama zajedno, kako bismo naše prijateljske odnose unaprijedili i podigli na još viši nivo", naglasio je Dodik.

On je naveo da je Putin posvetio život visokoj i plemenitoj misiji - služenja svom narodu, stekao neosporan autoritet kao sjajan političar i izuzetan profesionalac, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

"Zadovoljstvo mi je da Vam uputim moje tople i iskrene čestitke povodom Vašeg rođendana. Uz najljepše želje za dobro zdravlje, blagostanje, istrajnost i uspjeh u profesionalnom i ličnom životu, upućujem Vam izraze mog dubokog poštovanja i uvažavanja", navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin danas puni 71 godinu.

Putin, koji je rođen 7. oktobra 1952. godine, ove godine obilježava dvadeseti rođendan kao predsjednik Rusije. 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana