Dodik čestitao odbojkašicama Srbije: Granice ne postoje kada se igra srcem

Srna
Dodik čestitao odbojkašicama Srbije: Granice ne postoje kada se igra srcem

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije, selektoru Đovaniju Gvidetiju i cijelom stručnom timu povodom osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu.

- Cijela Republika Srpska sa zadovoljstvom je pratila vašu impresivnu igru na terenu, priželjkujući da nas ponovo preplavi osjećaj radosti i ponosa, a vi nas niste iznevjerile - istakao je Dodik.

On je naveo da su posvećenost, sportski duh i zadivljujuća taktika, na opštu radost brojnih navijača, obezbijedili vrhunski rezultat i uvjerenje da granice ne postoje kada se igra srcem.

- Ovom prilikom, posebne čestitke upućujemo našoj Tijani Bošković, koja vas je nezaustavljivo predvodila, a njen talenat i tehnika igre su je i ovaj put okarakterisali kao najistaknutiju timsku kariku - naglasio je Dodik u lestitki koju je uputio u svoje i u ime građana Republike Srpske.

On je ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji poželio mnogo uspjeha i sreće u budućim takmičenjima, kao i u privatnom životu, sa iskrenom željom da nastavi da ostvaruje izuzetne rezultate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana