Đokić: Usmjereni na napredak Srpske

GS
Đokić: Usmjereni na napredak Srpske

LOPARE - Lider Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je večeras da je SP usmjerena na napredak Republike Srpske i da se uvijek opredjeljivala da bude faktor konstruktivnih rješenja, nikada destrukcije.

Na svečanoj akademiji u Loparama povodom 30 godina postojanja, Đokić je rekao da je tokom tog perioda SP bila važan stub društvenog i političkog života i doprinijela ukupnom društvenom razvoju Republike Srpske i njenih institucija.

On je dodao da je SP svojim aktivnostima doprinijela u razvoju demoktarskih procesa, privrednog života, ali i obnovi Srpske, posebno u periodu nakon rata.

"Sve ove godine bili smo posvećeni razvoju Republike Srpske i stvaranju što boljih uslova za kvalitetan život naših građana. Ta politika, za koju smo se borili u prethodne tri decenije, dala je velike rezultate", rekao je Đokić novinarima.

On je naveo da SP može biti ponosna na sve ono što je do sada uradila za Srpsku, za svoj narod, te dodao da će nastaviti da vodi tu političku borbu odlučno, kao i do sada.

Đokić je rekao da je rad SP usmjeren na napredak, razvoj i život Srpske u miru i slobodi. "Naša nastojanja i rad su naslonjeni na život i rad u miru i slozi sa pripadnicima drugih naroda u BiH, želeći da trajno na ovim prostorima vlada mir", rekao je Đokić.

On je je istakao da je Opštinski odbor u Loparama veoma važan stub ove zajednice i da je djelovanje ovog odbora veoma vidljivo.

"Dali smo nemjerljiv doprinos rastu i razvoju Lopara i bićemo tome posvećeni i u narednom periodu. Brojni aktivisti su u prethodnom periodu obilježili život naše partije u ovoj opštini", rekao je Đokić.

Predsjednik Opštinskog odbora SP Lopare Cvjetko Tomić rekao je da je ovaj odbor za tri decenije uradio mnogo za Lopare.

U Loparama su večeras dodijeljena i priznanja zaslužnim pojedincima Opštinskog odbora SP Lopare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana