Đokić: Stojimo čvrsto na zaštiti Srpske

GS
Đokić: Stojimo čvrsto na zaštiti Srpske

BANjALUKA- Vladajuća koalicija u Republici Srpskoj stoji čvrsto na zaštititi Republike Srpske od svakog negativnog uticaja, posebno od Kristijana Šmita i dijela međunarodne zajednice koji ga podržava.

Rekao je to predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić nakon što je u Narodnoj skuštini Republike Srpske održan sastanak predstavnika stranaka vladajuće koalicije na nivou Republike Srpske.

-Nećemo dopustiti da Republika Srpska bude izložena procesu erozije. Osuđujemo svaki oblik destrukcije koji dolazi iz Srpske koji olako bez kritičkog promišljanja šta to znači prihvataju ono što stranci od nas traže da radimo u Republici - rekao je Đokić.

Đokić je istakao da se snaga vladajuća kolicija mjeri sviješću o odgovornosti vrijednosti koju brani, a to je Republika Srpska.

-Želimo stabilnost Republike Srpske i nesmetan rad svih njenih institucija – zaključio je Đokić.

Sastanku su u prisustvovali u ime SNSD-a lider stranke Milorad Dodik, potpredsjednici Željka Cvijanović i Radovan Višković, kao i generalni seretar Srđan Amidžić, te predsjednici Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, Narodne partije Srpske Darko Banjac, te Socijalističke partije Petar Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana