Đokić: Socijalisti ostavili vidljiv trag u razvoju Srpske i BiH

GS
Đokić: Socijalisti ostavili vidljiv trag u razvoju Srpske i BiH

DERVENTA - Socijalisti su ostavili pozitivan i vidljiv trag u društvenom životu i razvoju na prostoru Republike Srpske i BiH, poručio je večeras predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić na obilježavanju 30 godina postojanja ove stranke u Derventi.

Đokić je naveo da je SP od samog početka veoma konstruktivan politički faktor koji je svojim političkim djelovanjem i sposobnostima doprinosio razvoju Dervente te da će tako biti nastavljeno.

-Naša namjera je da djelujemo na osnovim principima na kojima počiva program SP-a, a to je borba za slobodu, ravnopravnost, socijalnu pravdu, solidarnost i sveopšti napredak i razvoj - podvukao Đokić.

Predsjednik Gradskog odbora SP -a Derventa Slaven Gojković rekao je da je SP pokazala da je uvijek uz narod i da je uvijek znala odabrati najbolji put kuda treba da ide ovaj grad i Republika Srpska.

Dodao je da su pojedincima večeras uručene povelje i zahvalnice SP-a za istaknuti doprinos razvoju partije u proteklom vremenu, a uručeno je i nekoliko posthumnih nagrada.

Svečanosti su prisustvovali potpredsjednici SP-a Davor Strika, Srđan Todorović i Nedeljko Jović, drugi funkcioneri i predstavnici opštinskih i gradskih odbora SP-a, koalicioni partneri iz Dervente, te mnogobrojni članovi i simpatizeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana