Đokić: Slijedi jača borba za Srpsku i njen razvoj

V. K.S.
Đokić: Slijedi jača borba za Srpsku i njen razvoj

BANjALUKA - Predsjednik Socijalisticke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da će izbornu kampanju početi tradicionalno lijepljenjem plakata i predstavljanjem kandidata te naglasio da su istrajni da ostanu na putu odbrane i jačanja Republike Srpske u svim segmentima.

Sa partijskog okupljanja u Banjaluci, naglasio je da će nastojati da dođu do što više građana, predstave svoje ideje i vizije te tako pokažuju da je u osnovi djelovanja SP-a borba za humanističko i društvo socijalne pravde.

- Sve je to povezano sa ključnim ciljem, a to je borba za ubrzan ekonomski rast i razvoj Republike Srpske i podizanje položaja te uslova za život svih kategorija društva. Možemo više i želimo bolju Srpsku - rekao je Đokić.

Oko sebe su, dodao je, okupili i druge političke partije i organizacije. Đokić je podvukao da daju garanciju da žele mir i stabilnost na ovim prostorima.

- To je ključ za život koji želi svi građani - istakao je Đokić koji ne krije da će put do svih ciljeva biti znatno teži imajući u vidu aktuelnu domaću, ali i situaciju na globalnom nivou.

Predsjednik SP-a je istakao da, prema sadašnjem broja poslanika u Srpskoj, sa NDP-om, na drugom mjestu po snazi.

- SP ulazi u ove izbore sa devet narodnih poslanika i na bazi toga očekujemo najbolji rezultat do sada. Ako uzmemo u obzir da NDP ulazi sa dva mandata, sa 11 mandata smo drugi po snazi. Ispred je SNSD, a iza su SDS, PDP i drugi - rekao je Đokić koji je uvjeren da će ovaj put dobiti još veću podršku naroda.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana