Đokić: Policija časno na liniji odbrane države i naroda

GS
Đokić: Policija časno na liniji odbrane države i naroda

Predsjednik Socijalističke partije i ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić uputio je čestitku ministru unutrašnjih poslova Siniši Karanu, direktoru policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske povodom Dana policije – 4. aprila.

"Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova čestitam Dan policije, sa porukom da nastave da se još efikasnije bore za bezbjedan život svakog građanina naše Republike. Koristim priliku da pohvalim pripadnike MUP-a za sve uspjehe koje su ostvarili u prethodnom periodu, kao i da izrazim svoje iskreno divljenje za sve napore koje ulažu u svakodnevnoj borbi za očuvanje javnog reda.

Veoma sam zahvalan za njihovo časno, pravovremeno i profesionalno postupanje i obavljanje poslova, kao i za odlučnost i spremnost da savjesno služe narodu i svojim radom podižu stanje bezbjednosti na viši nivo. Nebrojeno puta su pokazali i dokazali da su na prvoj liniji odbrane naše države i naroda.

Taj predani rad je garant našeg mira, stabilnosti i sigurnosti. Siguran sam da svaki građanin to prepoznaje i da u Policiji vidi jedan od najvažnijih stubova postojanja, odbrane i snažnog daljeg razvoja Srpske.

Želim vam mnogo uspjeha i u daljem radu“, navodi se u čestitki predsjednika partije i ministra Đokića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana