Đokić: Podrška Vučiću i partnerima SNS-a koji su preporodili Srbiju

Srna
Đokić: Podrška Vučiću i partnerima SNS-a koji su preporodili Srbiju

BANjALUKA - Socijalisti u Republici Srpskoj daju punu podršku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i svim partnerima SNS-a koji su u posljednjih deset godina omogućili preporod i napredak Srbije, rekao je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić.

Đokić je naglasio da je u ovom trenutku važno da jedinstvo i mir budu iznad svakog oblika politikantstva, te da najavljeno okupljanje 26. maja u Beogradu treba posmatrati kao svesrpski zbor.

-Najavljeno okupljanje 26. maja ne treba interpretirati kao miting raskola, niti dokazivanja političke moći, nego kao svesrpski zbor podrške naprednoj Srbiji, razumu i dokaz empatije prema mnogima koji su u dvije velike tragedije izgubili najmilije - rekao je Đokić.

Napomenuo je da je Republici Srpska, kao i Srbi uopšte, u teškim trenucima uvijek imali podršku predsjednika Srbije i tamošnje Vlade, na čemu su zahvalni.

Đokić je poručio da će brojni socijalisti, u petak, 26. maja biti u Beogradu kako bi mirno i dostojanstveno ukazali na nikad veći značaj mira i racionalnog djelovanja iza kojeg stoje politike Aleksandra Vučića i Ivice Dačića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana